Voor 4:
500 g gemengde sla (Eikenbladsla, Lollo rosso, Veldsla)
6 tomaten
11/2 komkommer
200 g Crispy Maïskorrels
200g Feta in blokjes
Dressing: 6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels witte wijnazijn
1 afgestreken theelepel zout
peper uit de molen
3 theelepels poedersuiker
2 gesnipperde sjalotten
1/2 bosje gesneden bieslook
1 geperst knoflookteentje
Nadat u de tomaten in heet water heeft laten schrikken kunt u ze gemakkelijk ontvellen. Vervolgens snijdt u ze in stukjes. De komkommer snijdt u in schijfjes. U mengt de sla, stukjes tomaat en schijfjes komkommer. Daarna voegt u de uitgelekte maïs en fetablokjes toe. Als laatste voegt u de dressing toe en schept deze er luchtig doorheen. Serveer op een bord.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier