Roomijssandwich met amandelmelk en frambozen
28-06-2021, 15:58
Bijgewerkt op: 10-06-2024, 17:09
IJs smaakt altijd, zeker wanneer je het zelf maakt. Met de verse frambozen voeg je nog een extra portie fruit toe aan deze roomijssandwich.
Voor 10 stuks
- 250 ml amandelmelk
- 1 el esdoornsiroop
- 50 g amandelboter
- 1 snuifje johannesbroodpitmeel
- 200 g frambozen (diepvries)
- 20 ronde dunne wafels (±6 cm diameter)
Bereiding
- Meng de amandelmelk met de esdoornsiroop, de amandelboter en het johannesbroodpitmeel. Giet dit mengsel in de ijsmachine en laat draaien tot een romige massa (ongeveer 20 minuten).
- Roer er de frambozen onder en schep een laag ijs van 2 à 3 cm tussen twee wafeltjes. Strijk de zijkant glad en leg de roomijssandwich 1 uur in de diepvriezer.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier