Knack
Knack Weekend
Knack Focus
Weekend
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer
  • Weekend
  • Lifestyle
    • Mode
    • Beauty
    • Design
    • Culinair
    • Reizen
  • Human Interest
  • Weekend tipt
    • Reizen
    • Culinair
    • Mode
    • Beauty
    • Eropuit
    • Design & architectuur
  • Weekend test
  • Hoofdzaken
  • 80 restauranttips van foodies
  • Podcast
  • Archief
  • Weekend
  • Lifestyle
  • Human Interest
  • Weekend tipt
  • Weekend test
  • Hoofdzaken
  • 80 restauranttips van foodies
  • Abonneer
  • Knack
  • Knack Weekend
  • Knack Focus
    • Mode
    • Beauty
    • Design
    • Culinair
    • Reizen
  • Human Interest
    • Reizen
    • Culinair
    • Mode
    • Beauty
    • Eropuit
    • Design & architectuur
  • Weekend test
  • Hoofdzaken
  • 80 restauranttips van foodies
  • Podcast
  • Archief
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer

Pink Dream

© Getty
  • Ontbijt

  • Moeilijkheid
    Zeer gemakkelijk

Zo maak je een cocktail met rozen: de Pink Dream…

Nodig per cocktail:

een tiental rozenblaadjes

een fles peperjenever (Smeets)

schuimwijn

Breng een week vooraf de rozenblaadjes in de peperjenever. Na een week vul je een kristallen glas met 3 cl peperjenever. Vul aan met schuimwijn en versier de Pink Dream met de rozenblaadjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Meest Gelezen

  1. Bijzonder België: 10 inspirerende uitstappen in eigen land
  2. Waar dineert de driesterrenchef? De favoriete adressen van Viki Geunes in Antwerpen en Knokke-Heist
  3. 'Niets doet vermoeden dat je hier fantastische pasta kan eten': de verscholen eetadressen van foodie Julie D'heygere
  4. Waarom moet ik een voorschot betalen als ik reserveer? 'We moeten gasten een beetje opvoeden'
  5. Pure producten en een nonchalante sfeer: in deze zaken tafelt slager Hendrik Dierendonck het liefst

Meest recent

09:00
Regula Ysewijn: ‘AI-software is gratis, maar wij auteurs betalen de rekening’
16:31
Natalie Schrauwen schrijft over wildplukken en fermenteren: ‘Ik vind troost in het cyclische en poëtische van de natuur’
16:22
Japanners in de Bourgogne: 'De liefde voor wijn en eten heeft ons naar hier gedreven'
15:00
Waarom moet ik een voorschot betalen als ik reserveer? 'We moeten gasten een beetje opvoeden'

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ons design-, mode-, food- en ander nieuws

Inschrijven
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact & Info
  • AI: redactioneel charter Roularta Media Group

Weekend

  • Mode
  • Beauty
  • Design
  • Human Interest
  • Culinair
  • Recepten
  • Reizen
  • Opinies & columns

Rubrieken

  • Knack club
  • Knack shop
  • Knack cruises
  • Knack puzzelclub
  • Archief

Bekijk ook...

  • Artsenkrant
  • Data News Jobs
  • de Apotheker
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • Immovlan.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Regiotalent
  • Vakantieweb
  • Jobs bij Roularta

Partners

  • Blijf op de hoogte

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand
  • Partners:
  • Artsenkrant
  • Data News Jobs
  • de Apotheker
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • Immovlan.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Regiotalent
  • Vakantieweb
  • Jobs bij Roularta
Roularta Media Group Knack Weekend is een onderdeel van de Roularta Media Group

© 2023 Roularta Media Group Alle rechten voorbehouden

  • Copyright
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie Instellingen

© 2023 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden

CIM internet