
Pannenkoekenwraps
Een heerlijke vulling voor de boterhammendoos van je kleintje die je de avond voordien kan klaarmaken. (Rol ze dan strak op in vershoudfolie en leg ze in de koelkast.)
Een heerlijke vulling voor de boterhammendoos van je kleintje die je de avond voordien kan klaarmaken. (Rol ze dan strak op in vershoudfolie en leg ze in de koelkast.)
Ingrediënten
Voor 6 pannenkoeken
250 g bloem
500 ml melk
2 eieren
snuifje zout
Bereiding
Meng de eieren met de melk en giet dat mengsel bij de bloem, klop tegelijkertijd goed met de garde, zodat je een klontjesvrij beslag overhoudt.
Laat dat 5 minuten staan.
Bak daarna in een hete koekenpan met een drupje olie de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Laat ze volledig afkoelen voor je ze belegt.
Belegvariatie: een dun laagje roomkaas en wat plakjes banaan of plakjes zalm, kipfilet of ham.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier