Pannenkoekenwraps

© Susan Aretz

Een heerlijke vulling voor de brooddoos die je de avond voordien kan klaarmaken. Rol de pannenkoekenwraps dan strak op in vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast.

Voor 6 pannenkoekenwraps
  • 250 g bloem
  • 500 ml melk
  • 2 eieren
  • snuifje zout
Bereiding
  1. Meng de eieren met de melk en giet dat mengsel bij de bloem, klop tegelijkertijd goed met de garde, zodat je een klontjesvrij beslag overhoudt.
  2. Laat dit 5 minuten staan.
  3. Bak daarna in een hete koekenpan met een drupje olie de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Laat de pannenkoekenwraps volledig afkoelen voor je ze belegt.

Tip

Varieer met een dun laagje roomkaas en wat plakjes banaan of plakjes zalm, kipfilet of ham.

Uit: Wat lunchen we vandaag? Recepten en inspiratie voor lunchtrommels, feest op school en traktaties van Susan Aretz (Uitg. Nieuw Amsterdam).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content