Pannenkoek met ijs en chokotoffsaus

Pannenkoek met chokotoffsaus

Voor ± 20 pannenkoeken
  • 250 g bloem
  • 15 g suiker
  • 2 dl melk
  • 3 eieren
  • 1 snuifje zout
  • 4 dl spuitwater
  • 50 g boter
  • vanille-ijs, voor de afwerking
Voor de chokotoffsaus
  • 150 g chokotoffs, grof gehakt
  • scheutje room of melk
Bereiding
  1. Zeef de bloem en meng met de suiker, melk, eieren en zout tot een glad beslag. Bedek de kom en laat 1/2 uur rusten. Roer er voorzichtig het spuitwater onder. Bak dunne pannenkoekjes van het beslag in een hete, beboterde pan.
  2. Doe de chokotoffs in een kom met een scheutje room of melk en laat 3 minuten smelten in de microgolfoven op 650W.
  3. Serveer de pannenkoek met een bolletje vanille-ijs en een flinke eetlepel chokotoffsaus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content