Ingrediënten

Voor 4 personen:

Rijstpap:

  • 100 g kleefrijst (ronde korrel)
  • boter
  • 1 liter volle melk
  • 1 vanillepeul
  • zout
  • 25 g boter
  • mespunt saffraanpoeder of -draden
  • 2 kaneelstokken
  • 100 g suiker

Pannenkoeken:

  • 200 g tarwebloem
  • 2 eieren
  • 1 eierdooier
  • 5 dl volle melk
  • 40 g gesmolten boter
  • zout
  • 2 appels
  • 4 el rozijnen
  • 3 el gedroogde abrikozen
  • suiker

Maak rijstpap, laat afkoelen. Maak pannenkoeken. Snijd appels in stukken, stoof gaar in boter met suiker, rozijnen en gedroogde abrikozen. Serveer met de pannenkoeken en de rijstpap.

Maak rijstpap, laat afkoelen. Maak pannenkoeken. Snijd appels in stukken, stoof gaar in boter met suiker, rozijnen en gedroogde abrikozen. Serveer met de pannenkoeken en de rijstpap.