Pannenkoek met appel en rijstpap
-
Moeilijkheid
Zeer gemakkelijk
Voor 4 personen
Rijstpap
- 100 g kleefrijst (ronde korrel)
- boter
- 1 liter volle melk
- 1 vanillepeul
- zout
- 25 g boter
- mespunt saffraanpoeder of -draden
- 2 kaneelstokken
- 100 g suiker
Pannenkoeken
- 200 g tarwebloem
- 2 eieren
- 1 eierdooier
- 5 dl volle melk
- 40 g gesmolten boter
- zout
- 2 appels
- 4 el rozijnen
- 3 el gedroogde abrikozen
- suiker
Bereiding
- Maak rijstpap, laat afkoelen. Maak pannenkoeken.
- Snijd appels in stukken, stoof gaar in boter met suiker, rozijnen en gedroogde abrikozen.
- Serveer pannenkoek met appel en rijstpap.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier