Panna cotta met saffraan, sorbet met marc de cava, espuma met zoete amandelen

Panna cotta met saffraan, sorbet met marc de cava, espuma met zoete amandelen

Panna cotta met saffraan, sorbet en amandelespuma is een recept van chef Gaëtan Colin.

Ingrediënten
  • 50 cl. room
  • 30 g. suiker
  • 10 saffraandraadjes
  • 2 gelatineblaadjes
  • 1 vanillestok
  • 50 cl room voor de espuma
  • 50 g. amandelen
  • 20 g. suiker
  • sorbet marc de cava
Bereiding
  1. De room laten koken met de saffraandraadjes, de in tweeën gesneden vanillestok, de suiker.
  2. De gelatineblaadjes laten weken in koud water, van het vuur nemen en de gelatine toevoegen aan de room en in glaasjes in de koelkast plaatsen.
  3. De espuma bereiden door de room te laten koken, de op voorhand in de oven gekleurde amandelen toevoegen, de suiker, en gedurende 10 minuten infuseren. Door de zeef gieten en met een gasvulling in de spuitbus in de koelkast plaatsen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content