Ingrediënten

Benodigdheden voor 4 personen:

  • -300gr oude parmesan
  • -100gr melk
  • -100gr room
  • -1 flesje oude balsmico
  • -2 rijpe doyenné peren
  • -Amandelen

Kook melk en room op, rasp er 130gr parmesan in op en roer 5min. tot alles goed is opgelost. Hou koel. Schil de peer en snij in gewenste vorm

Serveren

Spuit hier en daar wat parmesan ganache op een bordje, verdeel de peer in stukken erbij. Besprenkel met oude balsamico en wat gebroken amandelen. Rasp nu rijkelijk met fijne rasp nog oude parmesan erbij zodat je de peer niet meer ziet. Ideaal om een kaas bereiding te doen na hoofdgerecht , eventueel met een goed glas witte wijn , oxidatief maar toch voldoende zuren !

























Kook melk en room op, rasp er 130gr parmesan in op en roer 5min. tot alles goed is opgelost. Hou koel. Schil de peer en snij in gewenste vorm Serveren Spuit hier en daar wat parmesan ganache op een bordje, verdeel de peer in stukken erbij. Besprenkel met oude balsamico en wat gebroken amandelen. Rasp nu rijkelijk met fijne rasp nog oude parmesan erbij zodat je de peer niet meer ziet. Ideaal om een kaas bereiding te doen na hoofdgerecht , eventueel met een goed glas witte wijn , oxidatief maar toch voldoende zuren !