4 bosjes radijzen

2 dl azijn

100 g suiker

1 bosje dille

4 lente-uien

1 rode ui

olijfolie

peper van de molen

Bereidingswijze:

Was en snij de radijzen doormidden. Breng de azijn aan de kook met de suiker en giet over de radijzen. Zet enkele uren koel weg. Hak de dille en lente-uien fijn. Snij de rode ui in dunne reepjes. Meng onder de radijzen en werk af met olijfolie en peper.

4 bosjes radijzen2 dl azijn100 g suiker1 bosje dille4 lente-uien1 rode uiolijfoliepeper van de molenBereidingswijze:Was en snij de radijzen doormidden. Breng de azijn aan de kook met de suiker en giet over de radijzen. Zet enkele uren koel weg. Hak de dille en lente-uien fijn. Snij de rode ui in dunne reepjes. Meng onder de radijzen en werk af met olijfolie en peper.