Opgelegde radijzen

7daaebe8731df64f6089c74b4095452a ©

Dit erg smaakvolle en kleurrijke hapje maak je gemakkelijk zelf. En de presentatie is altijd aantrekkelijk.

Dit erg smaakvolle en kleurrijke hapje maak je gemakkelijk zelf. En de presentatie is altijd aantrekkelijk.

Ingrediƫnten

  • 4 bosjes radijzen
  • 2 dl azijn
  • 100 g suiker
  • 1 bosje dille
  • 4 lente-uien
  • 1 rode ui
  • olijfolie
  • peper van de molen

Bereiding

1. Was en snijd de radijzen doormidden. Breng de azijn aan de kook met de suiker en giet over de radijzen. Zet enkele uren koel weg.

2. Hak de dille en lente-uien fijn. Snijd de rode ui in dunne reepjes. Meng onder de radijzen en werk af met olijfolie en peper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content