Oestermousse en soldaatjes met algenboter
28-11-2017, 13:52
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 10:44
Ingrediënten Voor 4 personen
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 12 holle oesters
- 2 limoenen
- 4 petit-suissekaasjes
- 2 flinke sneden boerenbrood
- 40 g algenboter
Bereiding
- Maak de oesters open en zeef het oestervocht. Rasp de schil van de limoenen en pers het sap uit.
- Mix de oesters, het gezeefde oestervocht, het limoensap, de kaasjes en peper fijn.Verdeel de oestermousse over glaasjes en zet 15 minuten koel weg.
- Rooster de sneden brood, laat afkoelen tot ze lauw zijn en besmeer met de algenboter. Snij in soldaatjes.
- Werk de oestermousse af met de geraspte limoenschil en serveer met de soldaatjes met algenboter.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier