Mozzarella met olijvensalsa

Mozzarella met olijvensalsa

Meer dan een kwartiertje heb je niet nodig om dit lekkere lepelhapje van mozzarella met olijvensalsa klaar te maken.

Voor 20 hapjes:
  • 25 g groene olijven
  • 25 g zwarte olijven
  • 3 zongedroogde tomaten
  • 1/4 tl korianderzaadjes
  • 1 el kappertjes
  • geraspte schil van 1/2 citroen
  • 2 el olijfolie
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 2 bolletjes mozzarella
  • enkele blaadjes basilicum
  • zwarte peper
Bereiding
  1. Ontpit de olijven en hak ze fijn. Hak ook de tomaatjes fijn. Rooster de korianderzaadjes en maal ze grof. Meng alle ingrediënten en kruid met peper.
  2. Dep de mozzarella droog en scheur de kaas met de hand in hapklare stukjes. Leg de stukjes mozzarella in diepe lepels en verdeel de olijvensalsa over de kaas.
  3. Snijd het basilicum in flinterdunne reepjes en versier er de lepels mee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content