Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 200 g grijze garnalen
  • 1 goed rijpe avocado, gepeld en ontpit
  • 1 tomaat, gepeld en ontpit en fijn versneden
  • peper
  • 1 citroen, geperst
  • tabasco
  • 1 zakje tacochips

Pureer het vlees van de avocado grof met een vork. Breng op smaak met peper, citroensap en tabasco. Roer het tomatenvlees eronder en zet afgedekt en koel weg tot net voor het opdienen. Net voor het opdienen: schik de tacochips op een schotel. Doe op ieder een nootje guacamole. Werk af met de garnalen.

Tip voor extra smaak

Breng de guacamole op smaak met een koffielepel wasabi (groene Japanse mosterd) in plaats van de

meer traditionele tabasco. Je kan het citroensap ook vervangen door limoensap.

Pureer het vlees van de avocado grof met een vork. Breng op smaak met peper, citroensap en tabasco. Roer het tomatenvlees eronder en zet afgedekt en koel weg tot net voor het opdienen. Net voor het opdienen: schik de tacochips op een schotel. Doe op ieder een nootje guacamole. Werk af met de garnalen.Tip voor extra smaak Breng de guacamole op smaak met een koffielepel wasabi (groene Japanse mosterd) in plaats van de meer traditionele tabasco. Je kan het citroensap ook vervangen door limoensap.