Minitaco van grijze garnalen en guacamole

Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept. © iStock
  • Moeilijkheid

Tacochips met een nootje guacamole en wat grijze garnalen. Een originele en lekkere snack.

Voor 4 personen

200 g grijze garnalen

1 goed rijpe avocado, gepeld en ontpit

1 tomaat, gepeld en ontpit en fijn versneden

peper

1 citroen, geperst

tabasco

1 zakje tacochips

Bereiding

1. Pureer het vlees van de avocado grof met een vork. Breng op smaak met peper, citroensap en tabasco. Roer het tomatenvlees eronder en zet afgedekt en koel weg tot net voor het opdienen.

2. Schik net voor het opdienen de tacochips op een schotel. Doe op ieder een nootje guacamole. Werk af met de garnalen.

Tip voor extra smaak:

Breng de guacamole op smaak met een koffielepel wasabi (groene Japanse mosterd) in plaats van de meer traditionele tabasco. Je kunt het citroensap ook vervangen door limoensap.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content