Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 stuks meivis (van 600 g elk)
  • 3 kleine sjalotten
  • boter
  • 3 dl room
  • 4 plakken zongedroogde tomaat (in fijne repen)
  • peper en zout
  • raketsla
  • 2 gepelde, ontpitte en in dobbelstenen gesneden tomaten

Snij de meivis in moten van 3 cm dik. Snij de sjalotten fijn. Fruit de sjalot glazig in boter en voeg de vis toe. Bak net gaar. Voeg vlak voor het einde de room toe, samen met de fijngesneden zongedroogde tomaat. Kruid met peper en zout en werk af met raketsla en verse tomaat.

Snij de meivis in moten van 3 cm dik. Snij de sjalotten fijn. Fruit de sjalot glazig in boter en voeg de vis toe. Bak net gaar. Voeg vlak voor het einde de room toe, samen met de fijngesneden zongedroogde tomaat. Kruid met peper en zout en werk af met raketsla en verse tomaat.