Margarita met grapefruit

© Isopix
Voor 4 glazen
  • 2 à 3 el fijne kristalsuiker
  • 3 rode grapefruits (of pomelo’s)
  • 2 el rietsuikersiroop
  • 100 ml tequila
  • 1 el vloeibare honing
  • 300 g ijsschilfers
  • schijfjes grapefruit en limoen (facultatief)
Bereiding
  1. Giet de kristalsuiker op een bordje. Maak de rand van vier cocktailglazen een beetje vochtig en doop de rand voorzichtig in de suiker.
  2. Pel de pompelmoezen en verwijder ook alle witte velletjes. Snijd er de partjes uit en vang het uitlopende sap op.
  3. Leg de partjes grapefruit in de kom van de mixer en voeg het uitgelopen sap, de rietsuikersiroop, de tequila, de honing en de ijsschilfers toe. Mix tot een romige puree.
  4. Verdeel het drankje over de glazen. Decoreer de margarita indien gewenst met schijfjes grapefruit en limoen en serveer meteen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content