Voor 4 glazen

Ingrediënten

2 à 3 el fijne kristalsuiker, 3 rode grapefruits (of pomelo's), 2 el rietsuikersiroop, 100 ml tequila, 1 el vloeibare honing, 300 g ijsschilfers, schijfjes pompelmoes en limoen (facultatief)

Bereiding

  1. Giet de kristalsuiker op een bordje. Maak de rand van vier cocktailglazen een beetje vochtig en doop de rand voorzichtig in de suiker.
  2. Pel de grapefruits en verwijder ook alle witte velletjes. Snij er de partjes uit en vang het uitlopende sap op.
  3. Leg de partjes fruit in de kom van de mixer en voeg het uitgelopen sap, de rietsuikersiroop, de tequila, de honing en de ijsschilfers toe. Mix tot een romige puree.
  4. Verdeel het drankje over de glazen. Decoreer indien gewenst met schijfjes pompelmoes en limoen en serveer meteen.
Voor 4 glazen2 à 3 el fijne kristalsuiker, 3 rode grapefruits (of pomelo's), 2 el rietsuikersiroop, 100 ml tequila, 1 el vloeibare honing, 300 g ijsschilfers, schijfjes pompelmoes en limoen (facultatief)