Voor 4 glazen
- 2 à 3 el fijne kristalsuiker
- 3 rode grapefruits (of pomelo’s)
- 2 el rietsuikersiroop
- 100 ml tequila
- 1 el vloeibare honing
- 300 g ijsschilfers
- schijfjes grapefruit en limoen (facultatief)
Bereiding
- Giet de kristalsuiker op een bordje. Maak de rand van vier cocktailglazen een beetje vochtig en doop de rand voorzichtig in de suiker.
- Pel de pompelmoezen en verwijder ook alle witte velletjes. Snijd er de partjes uit en vang het uitlopende sap op.
- Leg de partjes grapefruit in de kom van de mixer en voeg het uitgelopen sap, de rietsuikersiroop, de tequila, de honing en de ijsschilfers toe. Mix tot een romige puree.
- Verdeel het drankje over de glazen. Decoreer de margarita indien gewenst met schijfjes grapefruit en limoen en serveer meteen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier