Kruidige kalfsrolletjes

  • Moeilijkheid

4 dunne kalfslapjes

4 fijngehakte sneetjes Ganda Ham

1 fijngesnipperd knoflookteentje

4 eetlepels geraspte kaas

1 mespuntje fijngesnipperde rozemarijn

1 eetlepel fijngesnipperde peterselie

1 bokaal Heinz Pasta Sauce Traditional

boter

peper

Meng de ham, de knoflook, de kaas, de peterselie en de rozemarijn. Kruid de vulling met versgemalen peper en verdeel ze over de vier kalfslapjes. Rol de lapjes op, bind ze vast met keukengaren of steek de uiteinden vast met een cocktailprikker. Bak de rolletjes gaar in ruim boter. Dat duurt, afhankelijk van de dikte, zo’n 10 à 15 minuten. Haal de rolletjes uit de pan en warm de pastasaus even op in het braadvocht.

Tip: Serveer met Bonduelle “Groenten à la Provençale” en Anco Spaghetti.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content