Benodigdheden voor 1 potje

1 el gedroogde rozenblaadjes

1 tl gemalen komijnzaad

1 tl gedroogd gemberpoeder

1 tl zout

1/2 tl gemalen zwarte peper

1/2 tl kaneelpoeder

1/2 tl korianderpoeder

1/2 tl cayennepeper

1/2 tl gemalen kardemom

1/4 tl gemalen kruidnagel

1/4 tl gemalen nootmuskaat

Bereidingswijze

1. Breek de rozenblaadjes in de vijzel tot iets kleinere stukjes. Meng met alle andere ingrediënten samen in een potje. Je kunt het lang bewaren, maar de smaak wordt minder sterk naarmate het ouder wordt.

Lekker bij: geroosterd lamsvlees, kikkererwten, stoofschotels.

Benodigdheden voor 1 potje1 el gedroogde rozenblaadjes1 tl gemalen komijnzaad1 tl gedroogd gemberpoeder1 tl zout1/2 tl gemalen zwarte peper1/2 tl kaneelpoeder1/2 tl korianderpoeder1/2 tl cayennepeper1/2 tl gemalen kardemom1/4 tl gemalen kruidnagel1/4 tl gemalen nootmuskaatBereidingswijze1. Breek de rozenblaadjes in de vijzel tot iets kleinere stukjes. Meng met alle andere ingrediënten samen in een potje. Je kunt het lang bewaren, maar de smaak wordt minder sterk naarmate het ouder wordt.Lekker bij: geroosterd lamsvlees, kikkererwten, stoofschotels.