Krokant pakje van filodeeg met gebraiseerde kalszwezeriken, groene asperges, morieljes en spek
Nodig voor 4:
Nodig voor 4:
4 plakjes filodeeg
600 g kalfszwezeriken
1 bot groene asperges
100 g spek
12 morieljes
100 g oesterzwammen
2 gepelde tomaten
verse dragonblaadjes
4 steeltjes bieslook
400 g kalfsfond
200 g boter
De kalfszwezeriken blancheren in bouillon, nadien ontdoen van vliezen. 200 g kalfszwezerik in stukjes krokant bakken. Een mengeling van kleingesneden spekreepjes, groene asperges, oesterzwammen en morieljes bakken. De mengeling samen met de stukjes kalfszwezerik verdelen over het filodeeg en mooie pakjes maken. De resterende 400 g kalfszwezerik bakken. Ondertussen de pakketjes filo 7 Â… 10 minuten bakken in een oven van 200Ã, C. De saus bereiden: kalfsfond inkoken en van het vuur af opkloppen met klontjes koude boter. Als garnituur de verse dragonblaadjes, bieslook en blokjes vlees van tomaat toevoegen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier