Krabcakes met wasabimayonaise
Voor 4:
Voor 4:
2 lente-uien
1 el fijngehakte gember
1/2 rode paprika
450 g vers krabvlees
1 ei, 1 eierdooier
1,5 el mayonaise
2 tl wasabipasta
90 g paneermeel
1/2 dl plantaardige olie
1 bakje tuinkers, voor de afwerking
Voor de mayonaise:
150 g mayonaise
1-2 el wasabipasta
2 el fijngehakte bieslook
geraspte schil van 1 limoen
sap van 1/2 limoen
1 el geroosterd sesamzaad
Hak de lente-uien en gember fijn. Snij de paprika in kleine blokjes. Meng met het krabvlees, het ei en de eierdooier, de mayonaise en wasabi. Roer er het paneermeel door en zet één uur koel weg.
Meng de ingrediënten voor de wasabimayonaise.
Vorm 12 krabcakes van het krabmengsel en bak ze in de olie aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
Serveer de krabcakes meteen en geef er de wasabimayonaise bij. Werk af met enkele sprietjes tuinkers.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier