Kippenburger met avocado en mangosalsa
03-07-2015, 10:27
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:15
1/2 rode ui
1/2 rode ui
1 lente-ui
600 g kippengehakt
2 tl ras el hanout (Marokkaans specerijenmengsel)
1 ei
50 g panko (Japans broodkruim)
1 portie mangosalsa
enkele blaadjes ijsbergsla
1 tomaat
1 avocado
4 broodjes
peper van de molen en fijn zeezout
Bereidingswijze:
Hak de rode ui en lente-ui fijn. Meng met het kippengehakt, de kruiden, het ei en de panko. Kruid met peper en zout. Vorm 4 hamburgers van het mengsel en bak deze gaar. Scheur de ijsbergsla in stukjes en versnij de tomaat. Schil, ontpit en snij de avocado in plakjes. Stel de kippenburgers samen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier