Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 dl room
  • 3 el grof gehakte walnoten
  • julienne van 1/2 sinaasappel
  • peper en zout
  • 1 dl geuze (bij voorkeur traditionele geuze)
  • 4 stukken kabeljauwfilet van 125 g elk
  • boter
  • aardappelpuree
  • veldsla

Breng de room met de grof gehakte walnoten en de sinaasappeljulienne aan de kook en laat inkoken tot tweederde. Kruid met peper en zout en parfumeer met de geuze.

Bak de vis net gaar in ruime boter, kruid met peper en zout. Serveer met de aardappelpuree en de veldsla. Lepel de saus rondom.

Breng de room met de grof gehakte walnoten en de sinaasappeljulienne aan de kook en laat inkoken tot tweederde. Kruid met peper en zout en parfumeer met de geuze. Bak de vis net gaar in ruime boter, kruid met peper en zout. Serveer met de aardappelpuree en de veldsla. Lepel de saus rondom.