800 g schoongemaakte, grote inktvislichamen

4 limoenen

olijfolie

1 el vissaus

1 chilipeper

enkele takjes koriander

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Snij de inktvislichamen doormidden en kerf de binnenkant kruiselings in met een mes. Snij de lichamen in kleine stukken. Snij de limoenen in partjes en pers uit over de inktvis. Besprenkel met olijfolie en de vissaus. Hak de chilipeper fijn en voeg toe. Kruid met peper en zout. Laat 1 u. marineren en bak nadien kort op een hete barbecue. Schep goed om en werk af met de fijngehakte koriander.

800 g schoongemaakte, grote inktvislichamen4 limoenenolijfolie1 el vissaus1 chilipeperenkele takjes korianderpeper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Snij de inktvislichamen doormidden en kerf de binnenkant kruiselings in met een mes. Snij de lichamen in kleine stukken. Snij de limoenen in partjes en pers uit over de inktvis. Besprenkel met olijfolie en de vissaus. Hak de chilipeper fijn en voeg toe. Kruid met peper en zout. Laat 1 u. marineren en bak nadien kort op een hete barbecue. Schep goed om en werk af met de fijngehakte koriander.