Voor 4:
120 g eiwit
200 g suiker
0,5 l frambozencoulis (vers of diepvries)
0,25 l room (hoog vetgehalte)
enkele frambozen
enkele muntblaadjes
100 g fondantchocolade
100 g witte chocolade
Klop de eiwitten stijf en voeg geleidelijk de suiker toe. Schep de helft van de coulis erbij. Klop ook de room stijf en schep door het mengsel. Verdeel over vormpjes en laat minstens 12 uur invriezen.
Smelt de witte en de zwarte chocolade. Bedek een plastieken platte schaal met plasticfolie en span deze strak aan. Druppel de fondantchocolade en vervolgens de witte chocolade op de schaal. Strijk de druppels met de vingers open. Laat minstens 45 minuten opstijven in de koelkast.
Plaats de soufflé in het midden van de borden. Versier met een muntblaadje en een stuk gemarmerde chocolade. Sprenkel de rest van de coulis rond de soufflé en leg enkele frambozen op het bord.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier