Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 komkommer
  • 2 limoenen
  • zwarte peper en grof zeezout
  • 2 el bieslook
  • olijfolie
  • 3 el rode kerriepasta
  • 4 makreelfilets met vel

Snij de komkommer in schijfjes en de geschilde limoenen in partjes. Kruid met zwarte peper, zeezout, bieslook en olijfolie. Smeer de rode kerriepasta op het visvlees en leg de filets per twee op elkaar. Bind vast met keukengaren. Strijk in met olijfolie en grill 5 minuten langs elke kant op de barbecue.

Snij de komkommer in schijfjes en de geschilde limoenen in partjes. Kruid met zwarte peper, zeezout, bieslook en olijfolie. Smeer de rode kerriepasta op het visvlees en leg de filets per twee op elkaar. Bind vast met keukengaren. Strijk in met olijfolie en grill 5 minuten langs elke kant op de barbecue.