Voor 4:

Crème van rode biet :

2 rode bieten (ca. 200 g)

1/2 teen look

2 lente-uitjes

5 g olijfolie

40 g sushiazijn

Herbamare

En verder :

4 kleine Parijse champignons

geraspte parmezaan

preischeuten

Bereidingswijze:

Gaar de rode bietjes en de look anderhalf uur op een bedje grof zout in de oven op 150°C. Schil de biet, mix het vlees met sushiazijn, de geroosterde look en lente-ui tot een smeuïg geheel. Schil de champignons (van de sporen tot de onderkant), hol ze uit met een parisiennemesje. Kruid met een peper en zout, vul met de crème van rode biet, werk af met parmezaan en een toefje preischeuten.

Voor 4: Crème van rode biet : 2 rode bieten (ca. 200 g) 1/2 teen look 2 lente-uitjes 5 g olijfolie 40 g sushiazijn Herbamare En verder : 4 kleine Parijse champignons geraspte parmezaan preischeuten Bereidingswijze:Gaar de rode bietjes en de look anderhalf uur op een bedje grof zout in de oven op 150°C. Schil de biet, mix het vlees met sushiazijn, de geroosterde look en lente-ui tot een smeuïg geheel. Schil de champignons (van de sporen tot de onderkant), hol ze uit met een parisiennemesje. Kruid met een peper en zout, vul met de crème van rode biet, werk af met parmezaan en een toefje preischeuten.