gf
© gf

Voor 4:

2 tenen knoflook

1 rode chilipeper

1/2 dl olijfolie

20 kerstomaatjes

20 sneetjes chorizo

125 g geblancheerde amandelen

50 g manchegokaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Breek de taaie uiteinden van de asperges, was de stengels leg ze in een braadslee. Pel de knoflook en ontpit de chilipeper. Mix fijn met de olijfolie en wrijf de asperges in met dit mengsel. Kruid met zout.

Was de kerstomaatjes en voeg toe aan de braadslee, samen met de chorizo en amandelen. Meng alles onder elkaar en bak 12 à 15 min. in de oven. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en werk af met schilfers manchego.

Voor 4: 2 tenen knoflook 1 rode chilipeper 1/2 dl olijfolie 20 kerstomaatjes 20 sneetjes chorizo 125 g geblancheerde amandelen 50 g manchegokaasBereidingswijzeVerwarm de oven voor op 200°C. Breek de taaie uiteinden van de asperges, was de stengels leg ze in een braadslee. Pel de knoflook en ontpit de chilipeper. Mix fijn met de olijfolie en wrijf de asperges in met dit mengsel. Kruid met zout. Was de kerstomaatjes en voeg toe aan de braadslee, samen met de chorizo en amandelen. Meng alles onder elkaar en bak 12 à 15 min. in de oven. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en werk af met schilfers manchego.