Ingrediënten

Voor 4:

  • 5 hoeve-eieren
  • Â1/2 bloemkool
  • 1 broccoli
  • 1 eiwit
  • 1 dl opgeklopte room
  • peper en zout
  • een weinig citroensap
  • 6 zee-egels

De bloemkool en de broccoli afzonderlijk gaar koken in gezouten water. Verfrissen onder koud water en de roosjes op de borden schikken. De eieren breken boven een kom en kruiden met peper en zout. Een weinig olijfolie verwarmen in een bakpan, de losgeklopte eieren toevoegen en de massa al roerend garen op zacht vuur. De pan van het vuur halen en de massa al roerend koud laten worden. Mengen met opgeklopte room en tot sneeuw geklopt eiwit. Kruiden met enkele druppels citroensap. De roereieren (eventueel in de schaal) in de groentecirkels leggen. De tongetjes uit de zee-egels halen en op de roereieren schikken.

De bloemkool en de broccoli afzonderlijk gaar koken in gezouten water. Verfrissen onder koud water en de roosjes op de borden schikken. De eieren breken boven een kom en kruiden met peper en zout. Een weinig olijfolie verwarmen in een bakpan, de losgeklopte eieren toevoegen en de massa al roerend garen op zacht vuur. De pan van het vuur halen en de massa al roerend koud laten worden. Mengen met opgeklopte room en tot sneeuw geklopt eiwit. Kruiden met enkele druppels citroensap. De roereieren (eventueel in de schaal) in de groentecirkels leggen. De tongetjes uit de zee-egels halen en op de roereieren schikken.