Geitenkaas pakketje met stroop
Voor 4:
Voor 4:
8 loempiavellen
8 kleine geitenkaasjes
6 el stroop
enkele takjes tijm
1 bos radijzen
4 stronken roodloof
een handvol rode mosterdsla
een handvol shisoscheuten
4el olijfolie
2 el rode wijnazijn
peper, zout
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg op elk loempiavel een geitenkaasje met hierop een beetje stroop en een plukje tijm. Vouw toe. Bak de pakketjes zo’n 7 min. vlak voor het opdienen. Reinig de radijzen en roodloof en snij in kleinere stukken. Meng voor de dressing de olijfolie met de rest van de stroop en azijn, kruid met peper en zout. Meng radijzen en roodloof met de rode mosterdsla en de shisoscheuten en serveer met de warme kaasjes. Werk af met de dressing. Serveer met wat bruin brood.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier