Gebakken rode poon met tomaat, basilicum en zachte ratatouille

14-06-2011, 08:56
Bijgewerkt op: 26-06-2023, 21:07
Voor 4 personen
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 2 fijngehakte knoflooktenen
- 3 takken tijm
- Olijfolie
- peper en zout
- 8 grote kerstomaten
- 8 tot 12 filets van rode poon
- fijngesnipperd vers basilicum
Bereiding
- Kook de aardappelen beetgaar, snijd in plakken.
- Snijd aubergine en courgette in dobbelstenen, stoof gaar met knoflook en tijm in olijfolie en kruid met peper en zout.
- Besprenkel de tomaten met olijfolie en braad gedurende 10 minuten in een oven van 220°C.
- Bak de poonfilets net gaar in olijfolie, serveer met de groenten en de aardappel. Werk af met basilicum.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier