Gebakken rode poon met tomaat, basilicum en zachte ratatouille

2461893

Voor 4 personen
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 fijngehakte knoflooktenen
  • 3 takken tijm
  • Olijfolie
  • peper en zout
  • 8 grote kerstomaten
  • 8 tot 12 filets van rode poon
  • fijngesnipperd vers basilicum
Bereiding
  1. Kook de aardappelen beetgaar, snijd in plakken.
  2. Snijd aubergine en courgette in dobbelstenen, stoof gaar met knoflook en tijm in olijfolie en kruid met peper en zout.
  3. Besprenkel de tomaten met olijfolie en braad gedurende 10 minuten in een oven van 220°C.
  4. Bak de poonfilets net gaar in olijfolie, serveer met de groenten en de aardappel. Werk af met basilicum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content