Fondue van tomaten en prinsessenbonen
08-09-2011, 16:20
Bijgewerkt op: 13-06-2023, 19:19
Nodig
- 300 g prinsessenbonen
- 1 ui
- 1 Spaanse peper
- 1 rode paprika
- 8 kerstomaatjes
- 2 teentjes knoflook
- sap van 1/2 citroen
- koriander
- geroosterde walnoten en hazelnoten
Bereiding
- Maak de prinsessenboontjes schoon, Snij in stukken en laat 5 minuten koken in gezouten water. Giet het kookvocht af.
- Pel de ui en versnipper. Halveer de peper en verwijder het zaad. Maak de paprika schoon en snij in stukjes. Pel de teentjes knoflook.
- Fruit de paprika, ui, versneden peper, kerstomaatjes en uitgeperste knoflook. Voeg de prinsessenbonen toe en stoof 10 minuten tot de bonen beetgaar zijn. Bestrooi met peper van de molen en geroosterde noten.
- Dien de fondue van tomaten en prinsessenbonen op met getoast boerenbrood.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier