Ingrediënten

Voor 4 personen

2 middelgrote courgettes

1 avocado

2 el olijfolie

2 el citroensap

peper, zout

1/2 granaatappel

Voor de crumble:

2 el walnoten

1 el hennepzaad

1 el pijnboompitten

1 teentje look

peper en zout

Bereiding

Snij de uiteinden van de courgettes, snij de groente in lange (spaghetti)slierten met een mandoline of een spiraalsnijder.

Mix de avocado tot een gladde puree, voeg olijfolie en citroensap toe. Werk af met peper en zout. Meng voorzichtig door de courgetteslierten.

Snij de granaatappel open, haal er de pitjes uit, schep door de pasta.

Crumble: mix de walnoten, hennepzaad, pijnboompitten en look kort in een blender. Breng op smaak met peper en zout.

Bestrooi het gerecht net voor het opdienen met de crumble.

Voor 4 personen2 middelgrote courgettes1 avocado2 el olijfolie2 el citroensappeper, zout1/2 granaatappelVoor de crumble:2 el walnoten1 el hennepzaad1 el pijnboompitten1 teentje lookpeper en zoutSnij de uiteinden van de courgettes, snij de groente in lange (spaghetti)slierten met een mandoline of een spiraalsnijder.Mix de avocado tot een gladde puree, voeg olijfolie en citroensap toe. Werk af met peper en zout. Meng voorzichtig door de courgetteslierten.Snij de granaatappel open, haal er de pitjes uit, schep door de pasta. Crumble: mix de walnoten, hennepzaad, pijnboompitten en look kort in een blender. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi het gerecht net voor het opdienen met de crumble.