Ingrediënten

Voor 4 personen

150 g aardbeien, 2 appels, 150 g vruchtvlees van watermeloen, 3 el suiker, sap van 1/2 citroen, 2 eiwitten

Bereiding

  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Schil de appels en snij in vieren, verwijder het klokhuis. Snij de watermeloen in blokjes. Mix al het fruit tot een smeuïge massa met 1 eetlepel suiker en het citroensap. Zet koel weg.
  2. Klop de eiwitten eerst stijf en klop er dan de rest van de suiker bij. Schep de meringue in een spuitzak.
  3. Verdeel de vruchtencompote over glazen en spuit er een flinke toef meringue op. Karamelliseer de meringue met een gasbrandertje en serveer meteen.
Voor 4 personen 150 g aardbeien, 2 appels, 150 g vruchtvlees van watermeloen, 3 el suiker, sap van 1/2 citroen, 2 eiwitten