Blini’s met mangopuree en witte chocolade
26-04-2017, 17:28
Voor 4
Voor 4
1 goed rijpe mango
50 g witte chocolade
krullen van witte chocolade
Voor de blini’s:
200 g bloem
3 el suiker
1 el bakpoeder
een snuif zout
3 dl melk
50 g gesmolten boter
2 eieren
Meng de ingrediënten voor de blini’s. Klop de gesmolten boter en de eieren als laatste door het mengsel. Laat minstens 15 min. rusten in de koelkast.
Schil ondertussen de mango. Snij het vruchtvlees weg van de pit en snij in grove stukken, pureer tot een dikke moes. Zet apart.
Smelt de witte chocolade au bain-marie.
Bak kleine blini’s van het beslag.
Leg op elke blini een lepel mangomoes en besaus met de gesmolten witte chocolade. Werk af met wittechocoladekrullen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier