Blini’s met mangopuree en witte chocolade

blini's mangopuree
© Getty

Voor 4 personen
  • 1 rijpe mango
  • 50 g witte chocolade
  • krullen witte chocolade
Voor de blini’s
  • 200 g bloem
  • 3 el suiker
  • 1 el bakpoeder
  • snuif zout
  • 3 dl melk
  • 50 g gesmolten boter
  • 2 eieren
Bereiding
  1. Meng de ingrediënten voor de blini’s. Klop de gesmolten boter en de eieren als laatste door het mengsel. Laat minstens 15 min. rusten in de koelkast.
  2. Schil ondertussen de mango. Snij het vruchtvlees weg van de pit en snij in grove stukken, pureer tot een dikke moes. Zet apart.
  3. Smelt de witte chocolade au bain-marie.
  4. Bak kleine blini’s van het beslag.
  5. Leg op alle blini’s een lepel mangopuree en giet er wat van de gesmolten witte chocolade over. Werk af met wittechocoladekrullen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content