Blini’s met mangopuree en witte chocolade
26-04-2017, 17:28
Bijgewerkt op: 09-10-2023, 11:39
Voor 4 personen
- 1 rijpe mango
- 50 g witte chocolade
- krullen witte chocolade
Voor de blini’s
- 200 g bloem
- 3 el suiker
- 1 el bakpoeder
- snuif zout
- 3 dl melk
- 50 g gesmolten boter
- 2 eieren
Bereiding
- Meng de ingrediënten voor de blini’s. Klop de gesmolten boter en de eieren als laatste door het mengsel. Laat minstens 15 min. rusten in de koelkast.
- Schil ondertussen de mango. Snij het vruchtvlees weg van de pit en snij in grove stukken, pureer tot een dikke moes. Zet apart.
- Smelt de witte chocolade au bain-marie.
- Bak kleine blini’s van het beslag.
- Leg op alle blini’s een lepel mangopuree en giet er wat van de gesmolten witte chocolade over. Werk af met wittechocoladekrullen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier