Bladerdeeggebakjes met sesamzaad, roquefort en paprika
10-06-2011, 15:52
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:26
1 klein vel bladerdeeg
1 klein vel bladerdeeg
1 eierdooier losgeklopt met melk
sesamzaad, 1 grote rode paprika
100 g roquefort, room, 1 el verse
geitenkaas, versgemalen zwarte peper
Snij een vel bladerdeeg in vierkanten van 3 bij 3 cm, prik in met een vork, bestrijk met eierdooier en bestrooi met sesamzaad. Bak in 15 min. gaar op 180°C. Snij de paprika in tweeën, grill het vel zwart in de oven, ontvel en snij in vierkanten van 3 bij 3 cm. Meng de roquefort met een scheut room, verse geitenkaas en zwarte peper en strijk op de opengesneden bladerdeeggebakjes. Leg er een plak paprika op, bestrijk opnieuw met roquefort en dek af. Zet koel weg.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier