Ingrediënten

Voor vier personen

- 400 gr ossenhaas Black Angus

- 1 el kappers

- 1/2 el gehakte sjalot

- 1 el gehakte peterselie

- 1 el verse mayonaise

- Geutje worchestershiresauce

- Peper & zout

- 4 aardappelgaletjes

- 80 gr Belgische oscietra kaviaar

- 50 gr afgesmaakte, opgeklopte zure room.

Bereiding

- Voor de aardappelgalet snijden we dunne plakjes aardappel die we rond uitsteken en dakpansgewijs in een cirkel plaatsen op wat bakpapier.

- Hierop een tweede laag bakpapier en bakken in arachideolie onder druk van een tweede pan (of kookpotje).

- Wanneer gaar laten afkoelen op keukenpapier. Kruiden met zout.

- Vervolgens snijden we de ossenhaas in fijne blokjes met een scherp mes.

- Het vlees in een mengkom doen en afsmaken met peper en zout , kappers , peterselie , sjalot , worchestersaus en mayonnaise.

- De foodringen afvullen en glad strijken.

- Beetje zure room glad strijken bovenop het vlees en vervolgens onze kaviaar.

Afwerking

:

De aarappelgalet onder op het bord leggen en de gevulde foodring hierop zorgvuldig dresseren.

Ring verwijderen net voor het opdienen.

Smakelijk!

Voor vier personen- 400 gr ossenhaas Black Angus- 1 el kappers- 1/2 el gehakte sjalot- 1 el gehakte peterselie- 1 el verse mayonaise- Geutje worchestershiresauce- Peper & zout- 4 aardappelgaletjes- 80 gr Belgische oscietra kaviaar- 50 gr afgesmaakte, opgeklopte zure room.- Voor de aardappelgalet snijden we dunne plakjes aardappel die we rond uitsteken en dakpansgewijs in een cirkel plaatsen op wat bakpapier.- Hierop een tweede laag bakpapier en bakken in arachideolie onder druk van een tweede pan (of kookpotje).- Wanneer gaar laten afkoelen op keukenpapier. Kruiden met zout.- Vervolgens snijden we de ossenhaas in fijne blokjes met een scherp mes.- Het vlees in een mengkom doen en afsmaken met peper en zout , kappers , peterselie , sjalot , worchestersaus en mayonnaise.- De foodringen afvullen en glad strijken.- Beetje zure room glad strijken bovenop het vlees en vervolgens onze kaviaar. :De aarappelgalet onder op het bord leggen en de gevulde foodring hierop zorgvuldig dresseren.Ring verwijderen net voor het opdienen.Smakelijk!