200 g vastkokende aardappelen per persoon

enkele tenen knoflook

enkele takjes rozemarijn

olijfolie

peper van de molen en fleur de sel

Bereidingswijze:

Was de aardappelen en prik ze in met een vork. Plet de knoflook en haal de blaadjes van de rozemarijntakjes. Leg twee vellen aluminiumfolie op elkaar. Schik er de aardappelen op met de rozemarijn en knoflook. Kruid met peper en besprenkel met olijfolie. Vouw de aluminiumfolie goed dicht.

Leg de aardappelen onderaan de barbecue aan de rand van de hete kolen, of bovenop de grill. Draai ze regelmatig om tijdens het bakken. De aardappelen garen het snelst op een gesloten barbecue onder deksel. Neem uw tijd, want deze aardappelen moeten zeker 40 min. garen. Controleer de garing door met een keukenmes in de pakketjes te prikken. Als u de aardappelen sneller wilt bereiden, kunt u ze eerst 10 min. blancheren. Werk de aardappelen voor het serveren af met een snuifje fleur de sel.

200 g vastkokende aardappelen per persoonenkele tenen knoflookenkele takjes rozemarijnolijfoliepeper van de molen en fleur de sel Bereidingswijze:Was de aardappelen en prik ze in met een vork. Plet de knoflook en haal de blaadjes van de rozemarijntakjes. Leg twee vellen aluminiumfolie op elkaar. Schik er de aardappelen op met de rozemarijn en knoflook. Kruid met peper en besprenkel met olijfolie. Vouw de aluminiumfolie goed dicht. Leg de aardappelen onderaan de barbecue aan de rand van de hete kolen, of bovenop de grill. Draai ze regelmatig om tijdens het bakken. De aardappelen garen het snelst op een gesloten barbecue onder deksel. Neem uw tijd, want deze aardappelen moeten zeker 40 min. garen. Controleer de garing door met een keukenmes in de pakketjes te prikken. Als u de aardappelen sneller wilt bereiden, kunt u ze eerst 10 min. blancheren. Werk de aardappelen voor het serveren af met een snuifje fleur de sel.