Gin is weer helemaal in, getuige de populariteit van de Bombay Sapphire die als basis van gin-tonic furore maakt bij koks. Maar ook heel wat andere merken gaan vlotjes over de toonbank, denk aan de gerenommeerde Schotse Hendrick's gin of de Bulldog London Dry. De gloednieuwe Belgische GinTonicShop die enkel focust op de populaire vintage cocktail speelt in op de revival en biedt online exclusieve gins, ingedeeld in de categorieën kruidig, zoet, floraal en citrus. Wie een gin-tonic op maat wil bedienen, heeft de keuze tussen verschillende tonics.

Daarnaast biedt de webshop in samenwerking met de bekende Belgische sommelier en gin-connaisseur Jurgen Lijcops (The Glorious - Antwerpen) ook unieke gintastings aan op locatie. Een aanrader met de zomermaanden in het achterhoofd. (DB)

De webshop: GinTonicShop

Gin is weer helemaal in, getuige de populariteit van de Bombay Sapphire die als basis van gin-tonic furore maakt bij koks. Maar ook heel wat andere merken gaan vlotjes over de toonbank, denk aan de gerenommeerde Schotse Hendrick's gin of de Bulldog London Dry. De gloednieuwe Belgische GinTonicShop die enkel focust op de populaire vintage cocktail speelt in op de revival en biedt online exclusieve gins, ingedeeld in de categorieën kruidig, zoet, floraal en citrus. Wie een gin-tonic op maat wil bedienen, heeft de keuze tussen verschillende tonics.Daarnaast biedt de webshop in samenwerking met de bekende Belgische sommelier en gin-connaisseur Jurgen Lijcops (The Glorious - Antwerpen) ook unieke gintastings aan op locatie. Een aanrader met de zomermaanden in het achterhoofd. (DB) De webshop: GinTonicShop