Nieuw in Graanmarkt 13: zondag familiedag

Graanmarkt 13 © gf

Het Antwerpse restaurant Graanmarkt 13 opent de deuren voortaan zeven op zeven, met op zondagmiddag een nieuw concept dat families centraal stelt. Een gezellige drukte gegarandeerd.

Sinds juni 2017 is Graanmarkt 13, het restaurant van groentechef Seppe Nobels, ook op zondag open. Dan kan je er met de hele ‘framily’ terecht voor een zondags feestmaal in buffetvorm tussen elf uur en halfzeven. Ook de flessen wijn pluk je zelf van de toog, net zoals je thuis zou doen. Gezelligheid en huiselijkheid staan dus centraal tijdens de Family Sundays.

De Family Sunday is een groene knipoog naar het nostalgische gevoel van grootmoeder’s gebraad op zondag. En net zoals bij grootmoeder is chef Seppe Nobels pas tevreden wanneer de gasten de tafel met een voldaan gevoel verlaten. Seppe zorgt elke zondag voor een atypisch culinair buffet van verfrissende groenteschalen, huisgemaakte taarten geïnspireerd op familierecepten, biologische sappen enzovoort.

Praktisch

All-in zelfbediening: €35 (koffie, water en sappen inbegrepen) – €45 (inclusief wijn). Kinderen tot 5 jaar gratis, kinderen tot 12 jaar €25.

Elke zondag, doorlopend van 11u tot 18.30u.

Online reserveren kan via de site van Graanmarkt 13.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content