De nieuwe illy Art Collectie 'The Third Paradise' werd ontworpen door Michelangelo Pisoletto en Cittadellarte. Het resultaat? Een schattige wit kopje met twee oortjes.

Het nieuwe koffiekopje werd voorgesteld in Parijs, tijdens de opening van de nieuwe boetiek van illy in de stad. De samenwerking tussen illy en Pisoletto en Cittadellarte resulteerde in een wit kopje. Het is een verwijzing naar het eeuwige en oneindige. De handvatten of oortjes representeren het aardse en kunstmatige paradijs, terwijl het kopje gevuld met koffie staat voor de harmonie die gecreëerd wordt door het derde paradijs.

Deze limited edition-collectie is slechts beschikbaar in 850 stuks in Parijs. Later zal de verkoop uitgebreid worden naar alle illy verkoopkanalen, waaronder ook de e-shop. De verkoopprijs is 49 euro. (LVR)

De nieuwe illy Art Collectie 'The Third Paradise' werd ontworpen door Michelangelo Pisoletto en Cittadellarte. Het resultaat? Een schattige wit kopje met twee oortjes. Het nieuwe koffiekopje werd voorgesteld in Parijs, tijdens de opening van de nieuwe boetiek van illy in de stad. De samenwerking tussen illy en Pisoletto en Cittadellarte resulteerde in een wit kopje. Het is een verwijzing naar het eeuwige en oneindige. De handvatten of oortjes representeren het aardse en kunstmatige paradijs, terwijl het kopje gevuld met koffie staat voor de harmonie die gecreëerd wordt door het derde paradijs. Deze limited edition-collectie is slechts beschikbaar in 850 stuks in Parijs. Later zal de verkoop uitgebreid worden naar alle illy verkoopkanalen, waaronder ook de e-shop. De verkoopprijs is 49 euro. (LVR)