Diageo, leverancier van premium drinks, lanceert de nieuwe zomerdrank Parrot Bay: kant-en-klare bevroren cocktails die vanuit zakjes recht in een glas geknepen worden. Voorlopig zijn enkel Berry Daiquiri, Citrus Daiguiri en Piña Colada verkrijgbaar.

De voorbereiding en het ritueel van stap voor stap je eigen cocktail te bereiden ben je dus kwijt. Gedaan met mixen, blenden of ijs malen. In de plaats krijg je knijpzakjes die je minstens acht uur in de vriezer legt en uitknijpt in een glas wanneer de nood aan de cocktail hoog is.

De Parrot Bay-cocktails zijn te vinden bij Colruyt, Delhaize en Carrefour. Ze hebben een alcoholgehalte van 4,7%. (DB)

Diageo, leverancier van premium drinks, lanceert de nieuwe zomerdrank Parrot Bay: kant-en-klare bevroren cocktails die vanuit zakjes recht in een glas geknepen worden. Voorlopig zijn enkel Berry Daiquiri, Citrus Daiguiri en Piña Colada verkrijgbaar.De voorbereiding en het ritueel van stap voor stap je eigen cocktail te bereiden ben je dus kwijt. Gedaan met mixen, blenden of ijs malen. In de plaats krijg je knijpzakjes die je minstens acht uur in de vriezer legt en uitknijpt in een glas wanneer de nood aan de cocktail hoog is. De Parrot Bay-cocktails zijn te vinden bij Colruyt, Delhaize en Carrefour. Ze hebben een alcoholgehalte van 4,7%. (DB)