Goed nieuws voor de Nespressofans. De koffiespecialist heeft de drie populairste smaken uit het tijdelijke Variations-gamma toegevoegd aan haar permanente assortiment. Het gaat om de smaken vanille, pure chocolade en karamel. Zowel de Vanilio als de Ciocattino en Caramelito combineren natuurlijke aroma's met de touch van de Grand Cru Livanto. Op de Nespresso-schaal scoren ze alledrie een intensiteit van 6 op 10. Zachte koffie dus.

De gelimiteerde smaak die Nespresso in het najaar lanceert, beslis je zelf. Tot 26 juni kun je online stemmen voor een nieuwe koffie-ervaring met limoen, chai kruiden en rood fruit. Alweer drie unieke combinaties. De winnende smaak ligt tijdens de feestdagen tijdelijk in de winkel.

De Vanilio, Ciocattino en Caramelito van Nespresso zijn nu verkrijgbaar in alle Nespresso Boutiques. Per etui met 10 capsules betaal je 4,2 euro. (DB)

Goed nieuws voor de Nespressofans. De koffiespecialist heeft de drie populairste smaken uit het tijdelijke Variations-gamma toegevoegd aan haar permanente assortiment. Het gaat om de smaken vanille, pure chocolade en karamel. Zowel de Vanilio als de Ciocattino en Caramelito combineren natuurlijke aroma's met de touch van de Grand Cru Livanto. Op de Nespresso-schaal scoren ze alledrie een intensiteit van 6 op 10. Zachte koffie dus. De gelimiteerde smaak die Nespresso in het najaar lanceert, beslis je zelf. Tot 26 juni kun je online stemmen voor een nieuwe koffie-ervaring met limoen, chai kruiden en rood fruit. Alweer drie unieke combinaties. De winnende smaak ligt tijdens de feestdagen tijdelijk in de winkel. De Vanilio, Ciocattino en Caramelito van Nespresso zijn nu verkrijgbaar in alle Nespresso Boutiques. Per etui met 10 capsules betaal je 4,2 euro. (DB)