Le Van Rouge is een mobiele wijnbar die op evenementen zorgt voor wijn en hapjes. Met zijn oldtimer Citroënbus met Franse nummerplaat verzorgt wijnliefhebber Ward de Muynk de catering voor pop-upfeestjes bij mensen thuis, kleine recepties, maar ook bedrijfsfeesten, sportmanifestaties en beurzen.

Ward volgde een opleiding van de Wine & Spirits Education Trust. Naast een mooie selectie wijnen uit de Zuid-Franse wijngaard van zijn ouders, Château Castigno, biedt hij een ruime keuze uit diverse stijlen en prijscategorieën. Ook uit het aanbod van Belgische wijnmakers. (PvD/DB)

Meer info via levanrouge.com.

Le Van Rouge is een mobiele wijnbar die op evenementen zorgt voor wijn en hapjes. Met zijn oldtimer Citroënbus met Franse nummerplaat verzorgt wijnliefhebber Ward de Muynk de catering voor pop-upfeestjes bij mensen thuis, kleine recepties, maar ook bedrijfsfeesten, sportmanifestaties en beurzen. Ward volgde een opleiding van de Wine & Spirits Education Trust. Naast een mooie selectie wijnen uit de Zuid-Franse wijngaard van zijn ouders, Château Castigno, biedt hij een ruime keuze uit diverse stijlen en prijscategorieën. Ook uit het aanbod van Belgische wijnmakers. (PvD/DB) Meer info via levanrouge.com.