In 'The Gentleman's Wager' zien we een uiterst stijlvolle Jude Law die een wel erg originele weddenschap afsluit om een exclusieve boot te winnen. De Brit wil namelijk dansen.

De kortfilm werd gemaakt in opdracht het Johnnie Walker Blue Label, een luxe-uitvoering van de Schotse whisky. In 'The Gentleman's Wager' speelt Jude Law naast Giancarlo Giannini. De film begint op luxueuze zeilboot van het personage van Giannini. Jude Law wil graag de boot kopen, maar volgens Giannini is het niet iets wat je met geld kunt kopen.

'Ik wil er ook niet voor betalen, maar ik zal erom dansen', klinkt de originele repliek van Jude Law. En zo gezegd zo gedaan, Law placeert een dansje om de boot in te palmen. Wij kunnen deze kortfilm best smaken, niet in het minst om de uiterst stijlvolle verschijning van Jude Law. Strak in het pak en dansend op de maat. (AB)

In 'The Gentleman's Wager' zien we een uiterst stijlvolle Jude Law die een wel erg originele weddenschap afsluit om een exclusieve boot te winnen. De Brit wil namelijk dansen.De kortfilm werd gemaakt in opdracht het Johnnie Walker Blue Label, een luxe-uitvoering van de Schotse whisky. In 'The Gentleman's Wager' speelt Jude Law naast Giancarlo Giannini. De film begint op luxueuze zeilboot van het personage van Giannini. Jude Law wil graag de boot kopen, maar volgens Giannini is het niet iets wat je met geld kunt kopen.'Ik wil er ook niet voor betalen, maar ik zal erom dansen', klinkt de originele repliek van Jude Law. En zo gezegd zo gedaan, Law placeert een dansje om de boot in te palmen. Wij kunnen deze kortfilm best smaken, niet in het minst om de uiterst stijlvolle verschijning van Jude Law. Strak in het pak en dansend op de maat. (AB)