Jamie Oliver start samenwerking met HelloFresh

© HelloFresh

Foodboxleverancier HelloFresh levert bij het wekelijkse pakket voortaan één recept van de Britse tv-chef Jamie Oliver.

‘We willen iedereen de kans geven om het plezier van het koken van gezonde en lekkere maaltijd te ontdekken. En in Jamie Oliver hebben we hier een betrokken partner voor gevonden’, verklaarde Hellofresh-medeoprichter Dominik Richter.

Deze week is de samenwerking uit de startblokken geschoten en worden de eerste foodboxen aan huis geleverd. Alle receptenpakketten bevatten voortaan één recept en bijhorende ingredienten om à la Oliver te kokkerellen.

‘De recepten die ik voor HelloFresh maak zijn voedzaam en eenvoudig beschreven, zodat iedereen ze kan maken’, aldus de bekende Britse tv-chef.

Per verkochte doos wordt geld gedoneerd aan de Jamie Oliver’s Food Foundation. Het initiatief steunt zijn ‘Kitchen Garden Project’ (waarbij docenten in het basisonderwijs worden gestimuleerd om het verbouwen van groenten en het koken te integreren in het onderwijs), de ‘Ministry of Food’ (een programma waarin mensen van alle leeftijden wordt geleerd hoe ze moeten koken) en de ‘Fifteen Apprentice Programme’ (waarin jongeren een kans gegeven wordt op een betere toekomst door middel van voedsel).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content