4 authentieke soorten roomijs IJsjes van taste of Inspirations met smaken geïnspireerd op authentieke recepten van snoepjes en pralines van bij ons. Ideaal voor de fijnproevers en lekkerbekken. Op basis van slagroom, verse volle melk en eigeel. Cup mix van 4 smaken: Zwarte chocolade met macadamianoten, Manon wit en witte chocoladeschilfers, Cuberdon of Mokka/karamel.

€ 4,99/4x100ml

3 referenties in een doos van 750 ml Deze Belgische kwaliteitsroomijs wordt bereid met volle melk, room en eieren. Zonder kleur- of smaakstoffen.

Buffelmelk – € 4,99/750ml

Deze roomijs wordt artisanaal bereid in Limburg. Het verschil is dat de melk wordt geproduceerd door buffels die grazen op de oevers van de Maas! Het resultaat is verbluffend: smeuïge en volle roomijs, zonder te zoet te zijn. Een vernieuwend product voor lekkerbekken! Vanuit voedingsstandpunt bevat buffelmelk 60% meer vitamine A, 40% minder cholesterol en 45% meer calcium dan koemelk.

Aardbeien en witte chocolade met stukjes – € 3,29/750ml Roomijs met echte stukjes chocolade of stukjes aardbei overgoten met heerlijke aardbeiensaus

2 Giants Roomijs met vanille en gekarameliseerde amandelschilfers, karamelsaus met gezoute boter en een laagje melkchocolade met gekarameliseerde amandelschilfers of met stukjes chocoaldecookies, chocoladesaus en een laagje melkchocolade met schilfers van chocoladecookies!

€ 1,99/3x100ml

Zero sugar – 100% stevia ! Een kwaliteitsvanilleijsje zonder suiker op basis van een natuurlijke zoetstof afkomstig van steviabladeren, een plant afkomstig van Latijns Amerika.

€ 3,99/1L

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content