Gintonicshop verovert na Antwerpen ook Hasselt

Gin tonic © iStock

Gintonicshop.be, de eerste webwinkel gespecialiseerd in premium gins, zwaait op 1 juli de deuren open van een nieuwe winkel in Hasselt.

Enkele weken na hun lancering van de webshop opende Gintonicshop.be in maart 2013 een winkel op het Antwerpse Zuid. Door het grote succes opent de ginshop begin juli een tweede winkel in de jeneverstad Hasselt. Een niet zo onlogische keuze als je weet dat gin een afgeleide spirit is van de jenever.

Aangezien heel wat Limburgse klanten afzakken naar de koekenstad Antwerpen om hun per­soonlijke ginbar aan te vullen, leek het de juiste stap voor Jennifer Menten – oprichtster van Gintonicshop – om een tweede winkel te openen in de bakermat van de gin. Claudio Rodriguez volgde een intensieve stage in Antwerpen. Hij zal als winkelmanager in Hasselt klanten helpen bij het kiezen van hun ultieme gin en tonic.

Tastings

Ook in Hasselt organiseert Gintonicshop gintastings waarbij ginliefhebbers wegwijs worden gemaakt in de wondere wereld van de gin. Aan de hand van 9 gins in proefglaasjes worden de verschillende soorten gins, distillatiemethodes en de geschiedenis uitgelegd. Achteraf leer je een perfect serve te maken van je favoriete gin. Reserveren kan je per persoon voor 25 euro via

www.gintonicshop.be.

Opening op 1 juli

Dorpsstraat 39

3500 Hasselt

Openingsuren: woensdag t/m zaterdag van 12u tot 18u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content